Informujemy wszystkich zainteresowanych o złożeniu przez sklep internetowy Aliens Group wniosku do Sądu o upadłość. Wszelkie zapytania proszę kierować na adres e-mailowy kancelarii pomoc@wyzerujdlugi.pl
W końcu nabyłeś królową, otwierając tym samym nowy dział Twojej kolekcji - wiem, że również uwielbiasz obcego, dlatego myślę, że na tej figurce Twoja przygoda z nim się nie skończy. Gratuluję nabytku.
Pozdrawiam
kolekcja w moich klimatach gratuluje zarowno figurek, jak i genialnej dioramki! nie wiem czy chcialoby mi sie taka konstruowac. btw ile czasu zajelo jej stworzenie?
swietnie wygladalby pochod zombiakow przez zniszczone miasto. tylko zdaloby sie do tego skostruowac potezna diorame i zgromadzic ok 30 figurek zombie (moje marzenie :))
Wysłany: 2007-10-22, 15:38
evilmg napisał/a:
kolekcja w moich klimatach gratuluje zarowno figurek, jak i genialnej dioramki! nie wiem czy chcialoby mi sie taka konstruowac. btw ile czasu zajelo jej stworzenie?
Chyba jakoś 5-7 dni mi zajęło zrobienie jej bo tak sobie po kawałku robiłem :)
Wysłany: 2007-10-22, 16:13
ogar a nie ma w zombie jakiegoś trupa ale w lekkiej wersji , najlepiej leżącej ?
no chyba że ktos coś wie o człowieku w lekkiej wersji leżącego rannego lub martwego