Informujemy wszystkich zainteresowanych o złożeniu przez sklep internetowy Aliens Group wniosku do Sądu o upadłość. Wszelkie zapytania proszę kierować na adres e-mailowy kancelarii pomoc@wyzerujdlugi.pl
aczkolwiek ten cały czerwony nie specjalnie mi się podoba :)
i ma identyczna rzezbe jak Lab Coat. gdy spojrzysz od pasa w dol nie zauwazysz zadnych roznic. nawet kolor spodni ma bodajze taki sam. ale warto bylo go zakupic do mojej przyszlej wielkiej dioramy - zniszczonego miasta hehe :D
Wysłany: 2007-11-04, 00:41
Mi w tym zombie nie podobają się te szpony może gdyby nie one bardziej by mi się spodobała figurka :D
A co do tego że Lab Coat ma identyczną rzeźbę jak ten czerwony to dlatego że to wersja exlusive jak napisał Nagash, czyli to taki dodatek do pozostałych figurek z RE i prawdopodobnie jest ich mniej niż tamtych, zgadza się Profesorze Nagash? :)
A może połączymy kiedyś nasze zombie i zrobimy makietę wielkości boiska?
Jasne że się zgadza, jak OBAJ zauważyliśmy ta figurka nie jest ujęta jako integralny składnik serii ino jako miły dodatek do niej bazujący na odlewie figurki należącej do serii.
A jako że wszędzie pisze przy niej Exclusive to Wyrocznia odpowiedziała że figurek Ex.... zwykle robi się mniej niż pozostałych, inaczej nie byłyby Ex......
_________________ wasze Kung Fu jest GORSZE niż moje
Jasne że się zgadza, jak OBAJ zauważyliśmy ta figurka nie jest ujęta jako integralny składnik serii ino jako miły dodatek do niej bazujący na odlewie figurki należącej do serii.
A jako że wszędzie pisze przy niej Exclusive to Wyrocznia odpowiedziała że figurek Ex.... zwykle robi się mniej niż pozostałych, inaczej nie byłyby Ex......
sprawa wyjasniona :D
ogarus napisał/a:
A może połączymy kiedyś nasze zombie i zrobimy makietę wielkości boiska?
Bardzo ciekawa figura, świetne posunięcie producenta odnośnie dodania tego kruka z kawałkiem meat'a w dziobie Podstawa bardzo ciekawa- nieźle wykombinowałeś z podstawki pod szklankę Gratuluję Mr Ogar
_________________ "W krainie cudowności, gdzie nic nie jest oczywiste chaos wyłania się z porządku"