Informujemy wszystkich zainteresowanych o złożeniu przez sklep internetowy Aliens Group wniosku do Sądu o upadłość. Wszelkie zapytania proszę kierować na adres e-mailowy kancelarii pomoc@wyzerujdlugi.pl
No w końcu zobaczyłem jak wygląda Jill Fajna jest co by nie gadał
Też, mam tą Jill, i powiem Ci, że jest naprawde świetnie zrobiona. Nagash, jeśli się zastanawiałeś, czy ją brać, to ją bierz. Foty nie oddadzą tego jak ona wygląda w realu
Wysłany: 2008-04-29, 09:04
Gdybym ją poruszył nawet delikatnie rozmazała by się jak ten pies bo robie foty na makro bez stabilizacji a poza tym miałem tylko jedną wolną rękę hehe... więc poruszyłem psa :) Ale następnym razem popróbuję i z Jill :)
Wysłany: 2008-04-29, 09:45
nie no myslalem o photosohopie :] wiec rece sa wolne :]... do trzymania piwka no chyba ze dajesz duzy czas to kumam
Naprawdę świetne zdjęcia Jill i zdechlaków wyglądają jak kadry z gry aż mi kopara opadła.
Gratuluję też Lucidique też mnie czasem nachodzi myśl żeby ją kupić ale stwierdzam że jest za krwawa jak dla mnie