Informujemy wszystkich zainteresowanych o złożeniu przez sklep internetowy Aliens Group wniosku do Sądu o upadłość. Wszelkie zapytania proszę kierować na adres e-mailowy kancelarii pomoc@wyzerujdlugi.pl
od dawna poszukuję figurek - a raczej bardziej zabawek niż figurek kolekcjonerskich ze spider mana.
w latach 90 produkowała je firma Toy Biz i wydawała na naszym rynku.
Jeśli ktoś ma stare figurki z serii SPIDER MAN (najlepiej właśnie te z Toy Biz'a),
a także starsze wydania figurek z serii BATMAN - głównie wrogowie, to piszcie privy.
mając na mysli starsze Batmany nie chodzi mi tutaj o prlowskie gumiaki ;) tylko te figurki z lat 90, masówki na naszym rynku. nie pamiętam jaka firma je wydawała u nas. Było ich od groma.
Figurki mogą być nawet uszkodzone, lecz kompletne, tj. nogi, ręce, głowy na swoich miejscach :P
przeszukajcie szafy, szafki, łóżka, komody, strychy, piwnice, stodoły a nóż może mieliście i macie takowe zabawki ;)
ps. ewentualnie starsze ludziki g i joe. te małe plastikowe z gumkami w środku ;)
a to wiem, ale akurat na allegro są tylko te lipa :/
ja bym chętnie kupił sobie nosferatu ale ludzie przesadzają z wysyłkami.
jeden normalnie do polski za 15$ a drugi wariat za 50$.
wiem wiem nabija sobie dodatkowego zarobku z wysyłki no ale bez przesady.
u nas też się tak robi ale co najwyżej zawyża wysyłkę o góra 10zl, a nie zaraz o prawie setkę.
takie to zakupy z ameryki :/