Na poczatek chcialbym wszystkich powitac i powiedziec, ze figurkami interesuje sie dosc dlugo, chociaz zbieram je od niedawna. Wiekszosc moich figurek jest zwiazana z innym hobby jakim sa komisy i dlatego bede rozwijac moja kolekcje glownie w ta strone.
A ponizej moja kolekcja.
Assasins Creed II Ezio z Black Edition
Spawn Series 31: Lord Covenant
Spawn V Series 17: Spawn Classic
Ubisoft - WATCH DOGS - Aiden Pearce
Soldier Story - CIA SAD Night Ops 2.0
Hot Toys - Ironman 2 - War Machine
Kotobukiya - Thor Fine Art Statue
Hot Toys - Ironman 2 - Ironman Mk.4
Hot Toys - Ghost Rider
Hot Toys - Thor
Hot Toys - Captain America
Custom - Punisher
Kotobukiya - Magneto Fine Art Statue (0066/1400)
Hot Toys - Nick Fury
Hot Toys - Red Skull
Kotobukiya - The Amazing Spider-man 0672 / 1900
MMS191 - Hot Toys : Iron Man 3 - Tony Stark (Armor Testing Version)
MMS174 - Hot Toys : The Avengers: Captain America
1/6 Honda Valkyrie - generalnie przeznaczona dla T-800, ale narazie Punisher ja ujezdza
Hot Toys Wolverine - nie planowana ale z nudow wylicytowalem na ebay za 700zl
Custom - X-men Origins - Wolverine.
Ostatnio zmieniony przez ksanth 2015-02-26, 20:34, w całości zmieniany 18 razy
O w końcu kolekcja z moich klimatów komiksowo- growych, a nie ciągle te predatory, alieny i jasony War Machine i Thor świetne
Życzę szybkiego rozrostu kolekcji
Witam nowego kolegę - mam nadzieję, że dotrzymasz słowa i będziesz nas raczył co jakiś czas nowościami w swojej kolekcji. Muszę przyznać, że Thor i War machine zrobiły na mnie największe wrażenie..oby tak dalej
domin55 napisał/a:
a nie ciągle te predatory, alieny i jasony
wypraszam sobie..są tutaj i kolekcje w innym klimacie
_________________ "Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich nim obdarzyć?"
Witam kolegę nowego kolekcjonera. Klimatyczny start kolekcji co prawda nie mój klimat figurek ale Lord Covenant prezentuje się super. Może kiedyś sam się na niego skuszę.
Wysłany: 2011-01-09, 17:13
również witam
życzę rychłego rozrostu kolekcji ;)
Domin - to, że ktoś uwielbia Predatory i Alieny, nie znaczy, że nie może zbierać też innych figurek... staram sie utrzymac zroznicowanie kolekcji... poki co
Domin - to, że ktoś uwielbia Predatory i Alieny, nie znaczy, że nie może zbierać też innych figurek...
a gdzie ja coś takiego napisałem ??
Mówię tylko, że ostatnio na forum jest wysyp tego typu tematów : na zmianę predek, jason, alien itd.. a ja tylko się cieszę , że pojawiła się inna kolekcja dla odmiany.
ze brakuje dobrze wykonanych komiksowych figurek w rozsadnej cenie
niestety taki, już nasz żywot "kolekcjonerów komiksowych" , albo kupujesz popierdułki z gazetek , albo bulisz kupę kasy za SS lub Koto. Rzeczywiście seria Danger Room Sessions od Koto zapowiada się bardzo interesująco(choć cena też jest odpowiednia ), jak nie wyjdzie żaden PF z SS Colossusa to na pewno zakupię tego od Koto.
Pozdro
PS. Grubego portfela ,życzę , jeśli chcesz pozostać w tych klimatach
I ja pragnę serdecznie powitać nowego kolegę Kolekcja prezentuje się bardzo dobrze i tak jak wspominał Gandalf mam nadzieję że będziesz aktywnym użytkownikiem Pozdrawiam i rozrostu kolekcji życzę