Informujemy wszystkich zainteresowanych o złożeniu przez sklep internetowy Aliens Group wniosku do Sądu o upadłość. Wszelkie zapytania proszę kierować na adres e-mailowy kancelarii pomoc@wyzerujdlugi.pl
Przeniesienie zdjęć z starego forum, oraz (zapewne niedługo) aktualizacja kolekcji.
Takie bardziej "główne" zdjęcia (będę także tą listę aktualizował, inne zdjęcia w oddzielnych postach):
Leatherface/Movie Maniacs
Jason/Cult Classic Series 1 Jigsaw/Cult Classic Series 5 Leatherface/Cult Classic Series 2 Jigsaw (Pig version)/Cult Classic Series 5 Billy/Cult Classic Series 5 Leatherface/Hall of Fame Michael Myers/Halloween Freddy Kruger/Exclusive
Reszta zdjęć:
Zdjątko rodzinne (dolny Leatherface się nie załapał):
Ostatnio zmieniony przez Jigsaw 2008-05-27, 11:35, w całości zmieniany 6 razy
Kolekcji nie zazdroszczę- nie mój klimat- ale podobają mi się niektóre ze zdjęć (1, 3. 4, 7) - bez specjalnej scenografii czy retuszu, ale wyszły bardzo realistycznie.
W późniejszym czasie na pewno. Na razie dałem sobie spokój z figurkami z Piły. Aha, mam jeszcze Myersa i już do mnie jedzie Leatherface więc jak dam foty to będzie trochę nowości
Kolekcja figurek z filmów gore, sam miałem zbierac kiedys wszystkie figurki związane z Teksańską Masakrą, KoSzmarem z ulicy Wiązów i Jasonem z Friday 13th........
Jason w tej całej ekipie jest moim zdaniem najfajniejszy i uznanie za fotki dobrze i szczegółowo oddające ich rzeczywisty wygląd. Gratulacje i czekam na nowe fotki nowych "antybohaterów"