Informujemy wszystkich zainteresowanych o złożeniu przez sklep internetowy Aliens Group wniosku do Sądu o upadłość. Wszelkie zapytania proszę kierować na adres e-mailowy kancelarii pomoc@wyzerujdlugi.pl
Zważywszy na fakt że ze starej kolekcji nie pozostało mi praktycznie nic, zdecydowałem zamknąć ten temat na stałe a skromne pozostałości zamieszczę niedługo w wersji 2.0
Nie mniej jednak dziękuję wszystkim którzy ciepło komentowali i zechcieli poświęcić chwilę by podzielić się swoimi uwagami na temat moich zbiorów
_________________ "Wierzę, że to co cię nie zabije, uczyni cię... dziwniejszym."
Ostatnio zmieniony przez David 2012-12-04, 20:01, w całości zmieniany 377 razy
A ja się dziwiłem czemu twojej kolekcji nie mogłem na forum znaleźć. Wybrałeś specjalizacje z masowych morderców i cierpiących duszyczek jak widzę plus fakultet z obcego/predatora:P Też nie mój klimat zbytnio ale moribundi jakoś mi się podoba, nie wiem czy go sobie nie kupie wkońcu (choć TS2 to nie to co pierwsza seria). I Pinhead z tymi penisami:P
btw zawsze byłem ciekaw jak wasi bliscy reagują na taki hardcore jak feverish, talisac, czy moribundi ew. dioramka z teksańskiej masakry...
ps. nie trzymaj Hannibala w masce on tez człowiek musi coś jeść:) A tak serio to jego twarz jest tak genialnie odwzorowana że szkoda jej ukrywać.
Hannibal na początku stał bez maski, podobnie jak Leatherface ale teraz dla odmiany zakryłem im ich słodkie mordki
A co do reakcji "bliskich" to szczególnie moi rodzice z którymi nadal mieszkam na początku myśleli że coś ze mną nie tak i chyba nadal nie mogą zrozumieć jak takie rzeczy mogą mi się podobać, no ale nie dziwie się bo to ludzie którym przyszło żyć w komunistycznej Polsce gdzie nie było niczego a cenzurowało się dosłownie wszystko i jedyną rzeczą którą oni zbierali w moim wieku były może kapsle od butelek...
_________________ "Wierzę, że to co cię nie zabije, uczyni cię... dziwniejszym."
Wysłany: 2009-03-13, 22:52
Nie mam zwyczaju komentować kolekcji ale zrobię wyjątek ponieważ bardzo lubię kolegę:).... Kolekcja świetna , mnie najbardziej przypadł do gustu Predalien i oczywiście TS ( Ty już wiesz dlaczego:D ).
Wiesz co nie oceniaj ich aż tak :) Prawda jest taka że znajdziesz sporo osób które nawet jak lubią figurki powiedzą Ci że coś takiego to paskudztwo :P Ja wole mroczne klimaty bardziej niż mięsne (choć np moribundin jest dla mnie bardzo estetycznie przedstawiony i mi się podoba) ale wiem też że fascynacja gore nie jest niczym nienormalnym :) tak czy tak życzę jeszcze Szaltax bo jest cudna i Camili i co tam było jeszcze? A Bob cierpiący:)
A jak to zdobędziesz to masz piwo u mnie :)
http://www.horrormovies.c...eries3Twins.jpg
Świetne nabytki widzę u kolegi.l Kolekcja robi świetne wrażenie, nie mogę się doczekać następnych "okazów". Ta druga seria TS coraz bardziej mnie kręci...
Wiesz że mojej też ?:P Tylko że moim rodzice to oglądali horrory nałogowo jak byłem mały a ja razem z nimi, ale miałem troszkę łatwiej bo czasu głębokiego PRL spędziłem z rodzicami w RFN jeszcze wtedy... i bardziej liberalni byli przez to.
Ostatnio zmieniony przez sachiel_angel 2009-03-14, 01:11, w całości zmieniany 1 raz
A co do kolekcji to noszę się z zamiarem kupna Jokera od DC, szkoda tylko że na AG go już nie ma bo był w zajebistej cenie, może chce ktoś odsprzedać swojego po atrakcyjnej cenie
david140684, a no właśnie, kolega taki wygadany a nawet nie skojarzyłem, że kolekcji twojej nie było na forum
Ale widzę, że nadrobiłeś zaległości i masz fajne zbiory i co najważniejsze jak najbardziej w moim klimacie bo głownie same horrory no i alien i predator ale to już standard na tym forum i pewnie nie tylko na tym
Gratuluje kolekcji !
Duzo towich figurek posiadam w swojej wiec kolekcja moje klimaty
Widze ze lubisz horrory i bardzo dobrze ,najbardziej zazdroszcze jasona chcociac w skali 18 wyglada lepiej Pozdro
_________________ You have a choice. Live or die.
Ostatnio zmieniony przez Leon111120 2009-03-14, 09:50, w całości zmieniany 1 raz
świetna kolekcja, ten Predator z Sota Toys jest nawet fajny, chciałem sobie go kupić bo niedużo kosztuje a nie widziałem go u nikogo w kolekcji. gratuluje