Informujemy wszystkich zainteresowanych o złożeniu przez sklep internetowy Aliens Group wniosku do Sądu o upadłość. Wszelkie zapytania proszę kierować na adres e-mailowy kancelarii pomoc@wyzerujdlugi.pl
Hmm... Co tu dużo mówić zazdroszczę posiadania takich wielkich monumentów we własnym domku Szczególnie podoba mi się T-600... Ale dziewczyna powiedziała, że jak sobie takie coś kiedyś kupię to zamieszkam razem z nim pod mostem... W kartonie po owej figurce
Niemniej gratuluję, naprawdę świetne postaci w skali 1:1!
Waga Jokera to dokladnie 59 kg. Mam taka sama statue.
Terminatory 1:1 mozna na chwile obecna dostac w promocji za ok. 6000 zl, nie wiem jak z cena z manufaktury. Dla maniakow polecalbym jednak aukcje. Zwlaszcza Predatory i Alieny sa czesto wyprzedawane, a dostac je mozna za mniej jak 4000 zl (oczywiscie uzywane).
Waga Jokera to dokladnie 59 kg. Mam taka sama statue.
Terminatory 1:1 mozna na chwile obecna dostac w promocji za ok. 6000 zl, nie wiem jak z cena z manufaktury. Dla maniakow polecalbym jednak aukcje. Zwlaszcza Predatory i Alieny sa czesto wyprzedawane, a dostac je mozna za mniej jak 4000 zl (oczywiscie uzywane).
A kolega to chyba na zagranicznych aukcjach widział te figurki? Poza tym skoro masz takiego samego w domu to się nim pochwal, bo jest czym